Klockan 8 på morgonen var samling på torget i Rimforsa, en strid ström med bilar rullade in. Till slut var vi hela 33 st. som ställde upp på klubbmästerskapet. Det är roligt att många av våra nya medlemmar kommer också. Eftersom det varit klent med kylan denna vinter fick vi förlägga km på en lite mindre sjö, Långsjön strax väster om Rimforsa blev valet. Sjön är känd för att vara lite knepig, men det finns riktiga lunsar om man hittar rätt.

Efter lite taktiksnack var det dags att ge sig ut på sjön. Ganska snart stod det klart att det skulle bli en hård prövning. Det sprang folk kors o tvärs över sjön och ingen verkade hitta någon fisk. När t.e.x så duktiga fiskare som Kent Adell får den första efter nästan två timmar säger väl det allt.

Åsa Johansson hittade ett gäng mindre borrar och blev tvåa i damklassen

Efter ett par timmar spred det sig rykten om att stora abborrar hade fått syna isen. De flesta av oss fick dock vara nöjda med ett napp ibland. När tävlingstiden började lida mot slutet hade många fiskat sig hemåt startviken. Vid invägningen stod det klart att ett par kilo var en fullt gångbar vikt. Sedan kom Marcus Fransson in och slängde upp en 6 kilos påse på vågen. Bara gratuelara till en fin prestation.