Klubbmästerskap i pimpel 2013

Boka upp söndag den 3:e februari, då är det nämligen dags att kora klubbmästare i pimpel 2013.

Som vanligt är det samling på torget i Rimforsa kl 0800, sedan blir det gemensam avfärd mot hemligt mål. Har ni ännu inte dammat av pimpelstickorna är det hög tid att göra det nu. Klubbmästerskapet är öppet för alla som är medlemmar i Rimforsa FK. Ingen startavgift, klubben står för fiskekort. Sedan finns det chans att förutom ära och berömmelse vinna ett mindre penningpris.

Passa på nu alla medlemmar att få lite frisk luft. Det är många medlemmar i klubben som aldrig dyker upp på våra engagemang, vi hoppas att vi kan få se lite nya ansikten.

Info ring Per Karlsson, 070-520 98 03

Välkomna!

Regerande klubbmästare Marcus Fransson, som drog lunsabborrar på Långsjön förra året